- sujuvaa sisälogistiikkaa

Piirtoalustalta 3D-suunnitteluun

Finn-Metacon on Karviassa toimiva kuljetinjärjestelmiin ja -laitteisiin erikoistunut perheyritys, jonka asiakkaat löytyvät pääosin elintarviketeollisuudesta.

Finn-Metacon Kalaneuvos referenssikuva

Finn-Metaconin tarina alkoi 1980-luvulla alihankintakonepajana. Vuosikymmen myöhemmin, 1990-luvulla, yhtiön sisäinen innovointi johti siihen, että Finn-Metacon alkoi suunnitella ja tehdä kuljetinjärjestelmiä suoraan loppukäyttäjälle. Aluksi omat kuljetinjärjestelmät suunniteltiin piirtoalustalla, myöhemmin avuksi saatiin tuolloin 2D-mallinnuksen mahdollistava Autocad-ohjelmisto. Kuluvalle vuosituhannelle tultaessa Finn-Metacon on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä alan luotettavista toimijoista ja edelläkävijöistä. Nykyisin kuljetinjärjestelmät suunnitellaan Solidworks-ohjelmiston 3D-mallinnuksella.
Finn-Metaconin toiminnan keskiössä on aina ollut asiakas, jonka yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen on ollut lähtökohta onnistuneelle yhteistyölle. Syvä ymmärrys, korkea osaaminen, joustava ja nopea palvelu yhdistettynä tiukkaan laadunvalvontaan ovatkin taanneet hyviä lopputuloksia.

Kaikki tämä on vaatinut myös Finn-Metaconilta paljon. Se on vaatinut uusien teknologioiden hyödyntämistä, erilaisten ratkaisujen hakemista ja oman tuotannon jatkuvaa kehittämistä ja konekannan uudistamista: Piirtoalusta on laitettu syrjään ja tilalle on otettu tietokoneiden mallinnusohjelmat. Tuotantoon on hankittu laserleikkureita ja nykyaikaisia särmäyspuristimia, työstökoneita ja sorveja.

Finn-Metacon on aina halunnut uudistua ja kehittää itseään – ja aikoo tehdä niin jatkossakin.

Vain tällä tavalla voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Scroll to Top