Finn-Slide™

Kehittämämme Finn-Slide on helppokäyttöinen, tilaa säästävä ja erittäin toimintavarma pystykuljetin suurillekin laatikkokapasiteeteille. Laatikoiden siirto ylhäältä alas pakkauspisteille tai kuljettimille tapahtuu turvallisesti ja hallitusti spiraalin avulla.

Finn-Slide toimii osana automaattista järjestelmää, minkä lisäksi laitteemme on myös helposti integroitavissa jo olemassa oleviin ratkaisuihin.

Heräsikö mielenkiintosi? Pyydä tarjous lomakkeella ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Laatikko kääntyy toisinpäin ja jatkaa suuntaansa vastakkaiseen suuntaan. Soveltuu hyvin järjestelmäratkaisuihin, joissa vaaditaan laatikon pesua ylösalaisin.

Perusmalli, jossa laatikko kulkee koko ajan oikein päin.
Kääntävä malli, jossa laatikon ulostulosuuntaa pystytään muuttamaan 90° tai 180° laatikon pysyessä oikein päin.
Asiakastarinat

HKScan

HKScan on suuri, kansainvälinen ja suomalainen elintarvikealan yritys, joka on ollut Finn-Metaconin asiakas 2000-luvun alkupuolelta asti. Finn-Metacon on toimittanut HKScanille laatikon käsittelyyn, pinojen purkamiseen ja jakeluun liittyviä kuljetinjärjestelmiä.

HKScan on arvostanut Finn-Metaconin luotettavuutta ja joustavuutta: elintarvikealalla uusien kuljettimien asennukset, muutokset ja huollot tehdään aina tuotantoa pysäyttämättä.

Finn-Metacon HKScan referenssikuva
Asiakastarinat

Fazer

Fazer on leipomo- ja makeisalalla toimiva suomalainen ja kansainvälinen perheyritys. Finn-Metacon on toimittanut Fazerille laatikoiden käsittelyyn liittyviä kuljetinjärjestelmiä, joissa on hyödynnetty myös robotiikkaa. Järjestelmien yhteydessä olevan robottisolun avulla puretaan ja pinotaan Fazerin laatikoissa olevia puolivalmisteita.

Fazer on arvostanut Finn-Metaconin toimittamissa kuljetinjärjestelmissä niiden toimintavarmuutta ja kestävyyttä.

Finn-Metacon Fazer
Asiakastarinat

Atria

Atria on suuri, kansainvälinen ja suomalainen elintarvikealan yritys, joka on luottanut Finn-Metaconin osaamiseen yli kahden vuosikymmenen ajan. Finn-Metacon on toimittanut Atrialle laatikonkäsittelyyn liittyviä kuljetinkokonaisuuksia jo 1990-luvun puolivälistä alkaen. Vanhimmat laitteet ovat edelleen päivittäisessä käytössä.

Finn-Metacon on toteuttanut Atrian siipikarjapuolelle myös broilerin eri osien kuljettimia: pienellä alueella voi olla 20 eri kuljetinta, jotka liikkuvat tuotantohallissa ristiin rastiin. Atrialla on arvostettu Finn-Metaconin toimintavarmoja ja kestäviä ratkaisuja.

Finn-Metacon Atria referenssikuva
Scroll to Top