Kuljetin­järjestelmät

Meillä on vankkaa kokemusta erilaisten kuljetinjärjestelmien räätälöidystä toteutuksesta avaimet käteen -periaatteella. Valmistamamme kuljetinjärjestelmät vastaavat aina asiakkaidemme vaatimuksia ja soveltuvat siten mainiosti erilaisiin yksilöllisiin tarpeisiin. Kuljetinjärjestelmämme ovat kestäviä laatutuotteita, jolloin myös niiden huolto- ja kunnossapitotarve on lähtökohtaisesti varsin vähäistä: Finn-Metaconin valmistamiin ratkaisuihin voit luottaa.

Jos huoltoa kuitenkin tarvitaan, tarjoamme osaavaa ja nopeasti avuksesi rientävää huolto- ja varaosapalvelua. 

Kaikki kuljetinjärjestelmiin 

Tuotantoketjumme on talon sisäinen ja saat aina kaiken tarvitsemasi saman katon alta helposti, nopeasti ja yksinkertaisesti. Kattavampien kuljetinjärjestelmien ohella toimitamme tarvittaessa myös yksittäisiä kuljettimia, sillä haluamme tarjota parhaan ratkaisun niin pieneen kuin isompaankin tarpeeseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää kuljetinjärjestelmistä – ja tutustu alla tarkemmin erilaisiin ratkaisuihimme!

Finn-Metacon Satamaito referenssikuva
Asiakastarinat

Kalaneuvos

Kalaneuvos on perinteikäs suomalainen perheyritys, joka valmistaa herkullisia kalatuotteita yli 40 vuoden kokemuksella. Finn-Metacon on toimittanut Kalaneuvokselle kaiken kattavan laatikkokuljetinjärjestelmän, joka purkaa lavalla toimitetut laatikkopinot yksittäisiksi laatikoiksi tuotannon hyödynnettäväksi.
Laajassa järjestelmässä laatikot kulkevat sadan metrin matkan kuljettimilla.

Kalaneuvoksella on arvostettu Finn-Metaconin osaamista toimivien ratkaisujen löytämiseksi. Finn-Metaconin hyvä maine oli yksi syy, miksi Kalaneuvos valitsi Finn-Metaconin kumppanikseen.

Asiakastarinat

Satamaito


Satamaito on Satakunnan Ulvilassa toimiva meijeriosuuskunta, jolle Finn-Metacon on toimittanut tölkkien, laatikoiden ja rullakoiden käsittelyyn kuljetinjärjestelmiä ja robottisoluja. Maitotölkki on kuljetinjärjestelmissä hankala ja vaativa tuote, sillä se on rakenteeltaan joustava ja vaatii hellävaraista käsittelyä. Finn-Metacon oli merkittävässä roolissa suunnittelemassa kuljetinjärjestelmiä, kun Satamaito siirtyi uusiin tiloihin Ulvilaan.

Finn-Metaconin ja Satamaidon yhteistyö on jatkunut kymmenkunta vuotta. Satamaito on arvostanut Finn-Metaconin toimituksissa näiden luotettavuutta ja toimintavarmuutta.

Finn-Metacon Satamaito referenssikuva
Scroll to Top